Omur34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, dil okulu ile yurtdışına gitmek istiyorum. Şartları zorlarsam kalıcıda olabilirim ama öncelikli hedefim dil öğrenmek. Malta'da yakın arkadaşım, Londra'da kuzenlerim var. Deneyimli arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var.

1- En ucuz dil kursunu nereden bulabilirim, Tr'de bu işi yapan ajanslar ile çalışmalımıyım? Çalışmalıysam en uygun fiyatı veren hangileri?
2- Şu anda konaklama için kalıcak yerim var iki ülkede de. Dolayısıyla konaklamasız bakıyorum.
3- Tavsiyeleriniz, deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim.
Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En ucuz dil kursu Malta'da diye biliyorum, birkaç arkadaşım da orada kursa gitti. Öğrenim konusunda kursu da araştır yani sadece gitmen ile olmayabilir. Gerçi kimisi gidip hiç kursa gitmeden 6 aylık dönemde sadece gezerek vs. öğreniyor sana da bağlı biraz. Birde süreyi iyi ayarla yani 2-3 aylık süreler olmasın en az 6 - 12 ay arasında olsun.
createv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalacak yerin var ise kuzenlerinin bulunduğu Londra’ya davet üzeri gidip, o süre zarfında bir dil okuluna başvurup daha uyguna getirebilirsin.
nalan74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajans olarak Bemar kariyer e ait https://www.dilokulumalta.com/ degerlendirebilirsiniz.
Malta da arkadaslariniz da dil okulu kaydınızı yapabilir, size sadece vize vs kalır.
Hangisi avantajli inceleyip, degerlendirin
Omur34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle ki Malta'da bulunan arkadaşım dil kursuyla gidip baya evini falan aldı Onda kalmak sosyalleşme ve çalışma açısından da daha iyi olabilir.

Londra'nın bendeki tek artısı hem aile evi gibi olması hemde kuzenim İngilizce öğretmeni daha çabuk öğrenebilirim
Malta'da yıllarca yaşamış gibi olarak kesinlikle LONDRA'ya gidiniz. Londra'da iş gereği bulundum 6 ay Malta'da ise uzun yıllar bulundum.
Malta size bir şey katmaz ( Özelden daha detay verebilirim. Ayrıca kalmak zor en son Posh restoranında saatiniz 4-5 euro ile çalışırsınız.)
Londra dil öğrenmek için en iyi yerlerden biridir ( ABD'den ve Kanada'dan sonra ayrıca iş bulmak ve yeni şeyler görme açısından , kendinizi sosyal ve iş , hayat bakışı açısından geliştirmek için çok güzel bir yerdir. )