Herkese Merhaba, Play Console Hesabım Kapatılmıştı Bir Hafta İçinde Geri Açtırabildim.
Not: Bu Bir Hizmet Gönderisi Değildir.
Öncelikle Kapatıldıktan hemen sonra kapatmaya itiraz gönderdim. itizar açıklamama aşağıda yazdığımın ingilizcesini yazdım translate ile.
"Yazdığım Açıklama; Hesabıma daha önce hiç uyarı gelmedi, daha önce açtığım farklı bir hesapta bulunamadı. Hesabımı kapatmamın bir hata olduğunu düşünüyorum. herhangi bir ihlal yapılmadı. Hesabımız şirketimiz xxxx adına açılmıştır. Kurumsal bir firma olarak hizmetlerimizin aksamasını istemiyoruz. Bu nedenle, hesabımızın yeniden etkinleştirilmesini talep ediyoruz."
Yazdım ve gönderdim, ardından otomatik gönderilelen cevaba;
"Gönderilecek ek bilgi yoktur. Hesabımın kapatıldığını bir hata olarak görüyorum. Yazılım alanındaki hizmetimizi uygulama alanı ile genişleterek gereksiz uygulamalar yapmıyoruz. yani bu durum faaliyetlerimizin önüne geçiyor. beni ve şirketimi ciddi şekilde mağdur ediyor. Bu nedenle hesabımın yeniden etkinleştirilmesini talep ediyoruz. İlginiz için tekrar teşekkürler."
Hemen ertesi gün gelen maile tekrar;
"Durum Hakkında Bilgi Almak İstiyorum."
Yazdım ve gönderdim. onlarda ardından uygulamama bağlı olan Admob hesabının bana ait oldugunu doğrulamamı istediler bende sadece Admob mail adresimi ve yayıncı kimliğimi gönderdim.
Bu işlemi dün yaptım. Bugün Gelen Mail İle Yüzüm Güldü.
Gelen Mail:
Peki ben bunu neden paylaştım, elinizde askıya alınmış hesap varsa bu şekilde açtırma ihtimaliniz yüksek. Hesabınızı kurumsal firmanız adına açtığınızı kesinlikle belirtmeniz gerekmekte. çünkü google bu durumlarda tedbirlerini alıyorlar.
Çünkü Google Bu Durumdam Çok Korkmakta Davalık olmadan uzlaşma gibi görüyor geri hesabı aktif etmeyi:
https://www.legalter.net/google-play...cabilir-miyim/
Cümleten İyi Geceler!