1.sayfa 1. sıra garantisi ile calısan her kim olursa olsun onunla calısmayın bence
seoda herkes uzman oldu son paylaşımlarımda neler gerekli acık beyan yazdım bazıları onları görmeyen bilmeyen seocular onlarda burda aramızda bazı seocu arkadaslar tabi işinde uzman pro kişiler var BEN SEO iyi derece anlarım

her seocunun taktigi farklıdır MESELA ben ilk sitenin ic seo ayarını yaparım sonra sosyal medya ve google backlink cıkıs hesaplarını sonra site iceriklerinin duzenli giriş ve makalerde semantik seo uyumlu vurgulu olmasına herşeyden önemlisi bloguna duzenli ilk 6 ay icerik girişleri alfabetik yaparım sonra rakip analizlerimizin eksiklerini test eder SEOYU 12 aya parcalar 1 yıl boyunca elimden gelen herseyi yaparım AMA ASLA 1.SAYFA 1.SIRA garantisi vermem 20den fazla siteyi yukselttim 1.sayfada olan oldu 2 3 4 5 sayfada BU NEDENLE BENCE bu konuda cok bilmişlikler degil gercekten bu verimi alacagınız kişiye verin işi BENİM paketim 1 yıllık 12k olup emeklerim 12 ay boyunca duraksız 2 özgün iresimli icerikle ic seo ayarları dahildir

DÜŞÜNÜRSENİZ pm.