İmkan varsa gidip incelemek lazım. Biz mesela evlenirken oturma grubunu teşhir aldık. Sadece ayaklarında çizik vardı, eşimde bir şey olmaz bu olsun dedi. 2500 tl daha uyguna almıştık. Teşhir diye döküntü olmuyor ufak tefek veya fabrika çıkışı kusur olanlar oluyor. Tabi yinede incelemek en iyisi.
Teşekkür ederim hocam
ben teşhir monitor aldım şuana kadar herhangi bir sorun çıkmadı
teşekkür ederim hocam
Teşhir Ürünü dediği vitrinde duran herkesin bakıp denediği ürün oluyor hocam. Gidip bakın çizik hasar vb bir durum var mı diye. Pazarlık yapın teşhir ürünlerde müdür biraz daha fiyat kırabiliyor
sağolun hocam, bakayım belki
Garanti veriliyorsa alınır. Kameranın teşhirde pek yıpranacağını zannetmem.
teşekkür ederim
1.Ne kadar süredir Teşhir de ?
2. Sıfır fiyatıyla arasında çok fark var mı ?
3. Kusuru varsa tam neresinde ?
Mesela bunlar hep etken cihaz sifirsa teşhir ürünü hemen satmiyorlar .
çok teşekkür ederim
Merhaba ben yaklaşık olarak 10 yıldır profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyorum fotoğraf makinalarında shutter dediğimiz bir ömür var bunun çok dusuk olması sizlere nacizane tavsiyem teşhir almamaniz ikinci el alın kimin kullandığı ve nasıl kullandığı belli olur ama teşhir almayın kimin kullandığı nasıl kullandığıni tahmin edin ama taktir sizin ekstra sorunuz olursa yardımcı olurum.
İyi günler
tabi ki hocam çok sağolun size mesaj attım
Teşhir de genelde bozuk olmuyor.Mesela telefon surekli acip kapaniyor dolasiyla pil ömrü uzun olmayabilir.Outlet urunler var onlara dikkst edin genelde tamit gormus urunler outlet urunlerdir.Ucuz olur
teşekkür ederim