Pay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@depresanz;
Yarın tekrar gidip ifade vereceğim gece baya mesaj atmış, küfür etmekten kapatacağım yer olmadığı için paylaşamadım.
Birşey çıkmazsa da tek çözüm savcılık.

Olaya bak ya, sadece tepkimi gösterdim diye olaylar buraya kadar geldi şaka gibi geliyor, ama şuana kadar gerçekten çok çektim, hem biriktirdim abi dedikçe üstüme çıktı baktım gidişatı kötü olacak. Son bulsun dedim tartışmaya girdik kufurlestik annemde haklı olduğum için ona kızınca anneme vuruyor annemde şikayetçi oluyor annemde çok sıkıldı. Şikayetçi oluyor uzaklaştırma alınca da sorumlusu ben oluyorum, yine de sorun yok ben olayım da başkası olmasın.

Haklı olsa haydi neyse, hem suçlu hem güçlü, para zor kazanılmıyor şuana kadar hesabını hiç yapmadım.

Ama bir yere kadar arkadaşım. Ben enayi değilim ki, ben çalışayım sen ye. Sen eğlen kimin zoruna gitmesin.

Yapacak birşey yok birde ben ifade verdikten sonra bana zarar vermeye çalışırsa beceremezse ben zarar verirsem ve hatalı duruma düşersem. Bu iktidarda kim varsa hakkım haram zehir zıkkım olsun.

Konuyu da bu yüzden açtım aslında haber vs olursa da linki gönderirsiniz WhatsApp dan.

Bu ablamla konuşmam, ablam bile onun yüzünden başka şehire çalışmaya gitmiş. Bu olaylar yaşanmadan önce daha. Bu sürekli böyleydi zaten.

Ben yalan söylesem, annem babam ablam bana yalancısın der beni evden atarlar ama haklı olduklarımı biliyorlar sonuna kadar.
Haksız olsam haksızsın derler ablam da durduk yere vurucam demez onunda boğazına kadar geldi çünkü.

Şimdi arkadaşlarımı toplasam ona sağlam bir dayak atardım da, bu sefer yediremez anladınız işte bu yüzden sessizce uzaklaşıyorum.
Boşver kardeşim, en mantıklısını yapıyorsun. Gidip bişey yapsan boş bir zamanda annene yine zarar verebilir. Sustuğun için korkak sanıyorlarsa bırak sansınlar, sen en mantıklısını yapıyorsun. Emin ol böyleleri her ailede oluyor. En iyisi mantıklı ve sakin kalmaya çalışmak yoksa katil olursun ve ciğeri beş para etmez birisi için ömrünü heba edersin. En kısa zamanda (tabiki çok zor) şehir değiştirmeni tavsiye ederim.