Affola, bilgim yok bu yüzden sormak istedim; bianceden falan bozdurup niye çekmiyorsunuz?
Hocam düşünürseniz bulursunuz aslında. R10 bir ara adsense gelirlerine neler olmuştu ve hala olmaya devam ediyor
Evet hocam sizin belirlediğiniz bir finansbank veya ziraat bankası subesinde buluşabiliriz. kriptoyu görürsünüz nakidi görürüz. transleri aynı anda yaparız herkes için güvenli olur.
Sonuçta birisi vergi ödeyecek ve bunu bozan kişinin ödemesi gerekecek.Arkadaş sürekli bozum işlemi yaptığında çıkacak vergide artacak onun zararına değil mi?
Tam olarak öyle değil hocam. Mesela birinden aldığı kriptoyuda başka birine verebilir. Sonucta borsada vergi oranı bindelik dilimlerde buradada devlet o işlemi yapsa herkes rahat edecek
açıkçası ben de merak ediyorum 10k doları neden sistemde bozup hesaba atmadıklarını. Binance den sadece 1 TRX e transfer edebilirsiniz istediğiniz kadar sonrasında anlık havale ile bu işlemi sıkıntısız halletmek mümkün.
Hocam yanlış anlamayın fakat sanırım konuyu okumadınız. Düzenli bozumdan bahsediyoruz. Tek 10k 20k olsa tabiki der bozarsınız peki bu işlemi 2 sene yaptığınızı düşünün gerçi piyasa buna izin verir vermez tartışılır ayda 10kdan 240k yapar.
Benim geçmişime bakın burada ************** yapan EDEP nickli üye ile konusunda tartıştım millete para vermeyin bu *********** dedim bir süreliğine ban yedim bu yüzden sonra herif o zamanın rakamıyla 400 bin tlden fazla parayı alıp kaçtı. burada cilt.net gibi bir kaç sağlam projeyi sattım. Konuyu dışardan okuyan insanlarda yanlış anlayacak neyse Allahtan bu işlerden anlayan insanlarla çalışıyorum