konuyu br yere götürmedim tüh kakada demedim aramızda seyit diye biri dolaşıyor ve maalesefki bu kadar davaya ragmen burada acaba neden aramızda ? bunu sorgulamak ülkeyi kötülemek değil ülkeyi eleştirmektir benimde yaşadığım bir duruma benzemektedir rahatsız oldu iseniz yapacak bir şeyim yok ortada bir *********** var ve ülkemizdeki adaleti sistemindeki açıklardan maaeleski habiri aramıza dönüyor demiyelim mi burada bir yanlışlık var analamadım ki sizin için ülkede dolandırıcının dışarda olması daha mı güzel.
sizin için deve kuşu gibi kafamı topraga gömemem yaşadığımı anlattım.
ben konuda mesajımı silmiyorum Yönetime report yaparsanız onlar silsin sorund eğil mesajımı gerş çekmeyecegim eleştirmek ülkemi kötülemek anlamına gelmez.
Tamam bende sizi eleştirdim Sorun yok o zaman. Ayrıca Seyit olmadığını söyledim defaatle, Ayrıca Seyit içeride mi ? dışarıda mı ? Ne biliyorsunuz ?
Nasıl bir ÜTOPYA'nız var onuda anlamış değilim,Kendinizi Cennette falan mı sanıyorsunuz. Her Ülke gibi eksiğimiz yanlışımız vardır. Her yanlışı forum sitesinde vayyy başıma böyle bişe geldi "Nolucak işte Burası Türkiye" gibi absürt sacma sapan yazılar yazmayın yeter.
DEVE KUŞU MİSALİ kafanızı gömmenize gerek yokta, Konuyla hiç alakası olmayan saçma sapan yorumlarınızada gerek yok.