ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google da üst sıralara çıkaramam ne seo bilgim yeter ne param 😄
Haber siteleri googleda üst sırada olduğu için ziyaret edilmiyor 😊 genelde google discover ve news’den hit çekiyorlar. Google trend ve twitter gündemini takip edip özgün haberler üretirseniz yüzbinlerce kişiye ulaşırsınız 1 backlink dahi almadan.


BOZKANGAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerik üretmek sıkıntı
google news'e sokamamak
ziyaretçiyi nasıl çekiceğini bilmemek
News önemli ama şuanki news pek önemli değil. Newse girdiğin halde haberler newse düşmüyor. Acele ediyor millet. Bence ilk önce özgün içeriklerle siteyi doldurup discover ve sosyal medyadan hit çekmek lazım. 7-8 ay sonra ise news.

Cancomertler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep istediğim proje, en büyük sorun haber lisans ücretleri , o kadar gelir elde etmeyeceğim için kısa vadede cepten yemesi büyük bir sorun.
Hocam İHA en son 3600 liraya abonelik veriyordu. Günlük 10 liraya yüzlerce muhabir size çalışmış oluyor. Bence iyi.

hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalışacak, iyi içerik üretecek editörler bulmak.
O hiç bulunmuyor 😁 o yüzden sadece kendin yazacaksın.

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitesi açacak olsam, haber sitesi açmazdım.
Hocam bir nedeni var mı acaba? Ben keyif alarak yaptığım için bu işin neyini sevmediğinizi merak ettim