fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yöntemleri nedir ? Hiç ödeme aldınız mı ?
Hocam yukarıda cüzdanımı ekledim
Cüzdana gelen paralar 3-5 Dolar olduğu için çekmeyip altcoin aldım ama banka hesabıma bağlı ve onaylı yani çekim yapabiliyorsunuz.
Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun, ek olarak ödeme aldınız mı
+1 Cüzdana gelen paralar 3-5 Dolar olduğu için çekmeyip altcoin aldım ama banka hesabıma bağlı ve onaylı yani çekim yapabiliyorsunuz.
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana bunlar hep scam gibi şeyler geliyor. Ama bende merakla bekliyorum ödeme vs alındımi diye
En çok kullanılan browserlardan biri dünyada hocam araştırın ama bana ait değil zaten hocam saygı duyarım fikrinize
Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an kullandığımız tarayıcıda alışkanlığımız var gidip orada şifre falan da girmem açıkçası aç dursun kazan şekli mi yoksa kullanmamız mı gerekiyor kazanç için?
Hocam chrome ile aynı altyapıyı kullanıyor bir şifreniz Chrome'de varsa burda da otomatik kullanbilir ordaki bilgileri buraya aktarabilirsiniz.
Chrome'u ile birebir aynı
tlgsari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten kazanıp kazandırmayacağına emin değilim ama chrome alt yapısı kullanılıyor. Chromedan farkı yok gibi
Hocam ben bilerek resim ekledim kazançları hatta amerika borsasından hisse vs alabiliyorsunuz Uphold sayesinde
Chrome ile aynı alt yapıyı kullanıyor herşeyi birebir aynı zaten

Amacım bilmeyen arkadaşlara göstermekti ben memmunum ve bir sorun yaşamadım. Sadece yardım etmek istedim bilmeyenlere