Engin Z adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür iş yapacaksanız yurtdışında yapın. Türkiye de ne yazık ki izin vermiyorlar yakalatmayın da..
Dostum bunu neye göre dediniz? Yasak kısmından kastınız nedir. Okuyanlar yanlış bilgiye sahip olacak.

Türkiye'de mining yasak değildir arkadaşlar. Haber sitelerinde verilen saçma sapan haberlere inanarak karar vermeyin. Aldığınız ürünlerin faturası var ise kimse karışamaz. Şikayet sonucu evinize gelen ekip olursa ürünlerinizin faturasını gösterirseniz hiçbir yaptırım yapamazlar.
Ben arkadaşın makinelerine el koymuşlar, Benim kaynımın mining makinelerini polis yakalamış diyen olursa çevrenizde, ya yalan söylüyordur. ya da kaçak yollardan, faturasız ikinci el cihazlardan hatta kaçak elektrikten birşeyler yapmıştır

Türkiye'de ne yazık ki haber yapma çöplük olduğu için, Mining makineleri yakalandı haberlerinin detayları doğru verilmiyor. Kaçak yollarla faturasız bir şekilde ülkeye sokulan asic ve gpu lar yakalanırsa onlar yasak oluyor. Bir kaç kere bu forumda belirtmiştim ucuz Asic cihazları alırken dikkat edin faturasız olmasın diye.