bakış açınızı değiştirmenizi öneririm.

ürünlerinizi trendyol ya da farklı bir pazaryerinde sergilemeden evvel fizibilitenizi çıkarmış olmanız gerekiyor. rakip analizinizi yapmış olmanız gerekiyor. tüm bunlar yalnızca pazaryeri için değil, ticaretin her evresinde yapmanız gerekenler esasen.

listeleyeceğiniz ürünlerinizi belirli kurallar dahilinde planlamalısınız. satışa başlamadan evvel, her pazaryerinin komisyon ve diğer ek şartları size sunuluyor. buna uygun olarak aslında hangi üründen ne kadar kar edeceğinizi tl ve yüzde hesabı ile biliyor olmanız gerekiyor.

bu sebeple veryansınınızı anlayabiliyor ancak kabul edemiyorum. şahsınız için değil söylemim, bu fikre sahip her kişi için bu şekilde düşünüyorum.

tüm bunları değerlendirirken bir de şöyle yaklaşmanızı öneririm:
hiçbir geçmişi olmayan, sıfırdan bir e-ticaret sitesi kurup; reklamınızı, pazarlamanızı, çeşitli işbirliklerinizi, seosunu, cpc yönetimini yapmaya kalkıştığınızda, marka bilincinizi oturtana kadar ciddi bir maliyetin altına girersiniz. bu tür pazaryerleri sizin oluşturmaya çalıştığınız bu marka bilincini sizden katlarca hızlı şekilde oluşturur. size bir temel sunar. siz de yeteri bilinirliğe kavuştuğunuzu düşündükten sonra müşterilerinizi kendi web sitenize çekebilirsiniz.

yalnızca yaklaşımı değiştirmek sizi çok adım öne geçirecektir.

iyi çalışmalar.