Merhaba,
Tek bir kişiyle kısıtlı olmak kaydıyla Ekşi Sözlük'ten para kazanmayı öğreteceğim.
SORU - CEVAP Bu size, çalışma yoğunluğunuza ve pazarlama becerinize bağlıdır.
Ekşi Sözlük'ten güvenilir ve sınırsız hesap tedariği için
@monovor; hocamızı önereceğim. Şu an hesap satışını 300 TL'den yapmakta (
https://www.r10.net/account-lisans-i...hesaplari.html). Benim referansımla gittiğiniz zaman mutlaka güzelliğini yapacaktır.
- Hesabım banlanır mı? Banlanırsa ne yapacağım?
Hesapların banlanmaması için neler yapılabileceğini, sözlük formatını, moderasyon ekibinin takip methodlarını, yazılımsal algoritmayı, satış yaparken müşterilerinize öğütlemeniz gereken tüm detayları hassasiyetle anlatacağım.
---
EĞİTİM İÇERİĞİ - Ekşi Sözlük'ten nasıl para kazanılır?
- Ekşi Sözlük'ten başlık/entry satışı yaparken nelere dikkat edilmelidir?
- Banlanmamak, hesapların leyla olmasını en azından geciktirmek için dikkat edilecek ince hususlar nelerdir?
- Ekşi Sözlük tanıtımının SEO'ya etkisi nedir?
- Ekşi Sözlük tanıtımını R10'da ve R10 dışı hangi mecralarda, ne şekilde yaparsam daha fazla para kazanırım?
- Müşterilerimin de bu noktada dikkat etmesi gereken şeyler varsa bunlar nelerdir?
- Yanına ek ne tür hizmet verirsem satışlarımı arttırabilirim, bu hizmet önerilerine ilişkin materyalleri nasıl tedarik edebilirim?
---
Bir e-book hazırlayıp, onlarca kişiye 30-40 TL'ye satıp sektörü çöp etmektense sadece tek bir kişiye bu eğitimi vermeyi düşündüm. Şu an sektörde kalıcı devam eden 2 veya 3 kişi var. Bunlardan biri
@onlinecihan; o da genellikle paket halinde satış yapıyor ve Ekşi Sözlük'ten sürekli tanıtım satmıyor. Ben yapıyordum, bıraktım. Çok kısa bir sürede ne kadar sipariş aldığımı
https://www.r10.net/sosyal-backlink-...-tanitimi.html konumdan inceleyebilirsiniz. Tabii ben garanti verdiğim için risk aldım. Sonuçta ticaret risktir. Siz garanti vermeden satış yaparsanız kafanız rahat olur bir sorumluluğa kendinizi itmezsiniz. Eğitimi alan kişiye linkini verdiğim 5 sayfalık konumu da arzu ederse devredebilirim.
Bu eğitimi alarak sektörde çok uzun süre kalıcı olup, düzenli gelir sağlayabilirsiniz. Forumda kazanç garantisi veren satış içerikleri yasak olduğundan bir garanti vermiyorum. Ama dediklerimi yaparsanız sürekli sipariş alacağınızı miktar ve ciro garantisi vermeden (bunu kimse veremez zaten) garanti ediyorum.
FİYAT: 499 TL | TEK KİŞİYE SATILACAK.
Eğitim için ödeme yaptığınızda isterseniz telefonda 1 saat kadar canlı canlı anlatırım, dilerseniz de dokümantasyon hazırlayıp 24 saat içerisinde gönderir ve aklınıza takılanları yanıtlarım.