Aşırı Kıskanç kızdan/erkekten uzak duracaksınız. Hayatı zindan eder. Tecrübeyle sabittir. Ben şükür ki kurtuldum. Size tavsiyem bu kızdan direk uzak durun. Allah göstermesin bu kızla evlilik olursa hayatınız zindan olur.
Ayrıca aşırı derecede kıskaçlık durumu sevgi falan değildir.Hastalıktır. Benim üniversite okurken kız arkadaşım öyleydi. (ayrıca babasıda asker baskıcı birisiydi. Kzda bana aynısını yapmaya çalışıyordu.) Çevresinde gördüğü,yaşadığı,yada bilinç altında bir durumda olabilir.Kişinin dışa vurumudur aşırı kıskaçlık.
@Ecomanya;
Konuyu görünce yaşadıklarım aklıma gelmişti biraz daha yazayım ki bu konuyu okuyanlar ve konu sahibi iyi düşünsün.Benim ünic okurken kız arkadaşım kıskançlığın zirvesiydi belki. Normalde çok güleryüzlü yardımsever bir insanım bu kızlayken artık gülmeyi falan unutmuştum.En son kıza sana değild e seni alacak kişiye sabır diliyorum demiştim.Ve gerçekten alacak kişiye (evlendiyse bilmiyorum) Allah sabır versin. . .Kızı bırak arkadana başmadan kaç 2-3 ay sonra gelip burada yorum atan herkese dua edersin.
-