Ruhsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istanbul da kiralar belli ölene kadar ailemle yaşayacağım gibi hiçbir hayalim yok. bu yaşta r10 da 50-100 liralık ticaret yapmaya utanıyorum. 50 liraya artık 1kg kıyma bile olmuyor. hocam 50 lira hocam papara hocam teşekkürler hocam trade atar mısın hocam. evlenmem araba sürmem çocuk yapmam gereken yaşta bi kıymanın peşine düşer olmuşuz.

adsense desen 10 yıl önceki tbm yi veriyor enflasyondan haberi yok. onunda yarısını devlet alınca bana bir şey kalmıyor. eskisi gibi hitte yok zaten. gazeteler satın almış google ı. koskoca banka bile sebze makalesi yazıp senin üstüne çıkıyo bkz isbank
Merhaba,

İngilizceniz fena değilse siz ve sizin gibi hisseden arkadaşları https://www.birlikteihracat.com/ komünitesine davet etmek isterim. Ben fiziksel ürün satışı yapıyorum ama sadece o ortamda bulunmaktan keyif aldığım için, yardımlaşmanın faydalarını görebilmek için dahilim bu gruba.

Hizmet ihracatı yapan birçok arkadaşım mevcut. Yapay zekadan PHP'ye, grafikerlikten veri madenciliğine kadar çok geniş yelpazede iş imkanları bulunabiliyor yabancı freelancer sitelerinde. Bu sitelerde nasıl üyelik oluşturabileceğiniz, nasıl ilk işinizi alabileceğiniz gibi temel konularda bile yardımcı oluyorlar.