Selamlar ben yıllardır atanmak için uğraşıyorum 2016 kpss 76 aldım bölüm 77 ile kapattı , 2018 de 83 aldım bölüm 85 le kapattı , 2020 kpss 87 puan aldım bölümüm normalde paramedik , ama 9 10 aydır alım yoktu bende başka bakanlıklarda başka bölümlere uyanlara başvurmaya başladım ve adalet bakanlığından yaşadığım yerde adana da cezaevinde bilgisayar teknisyenliği bölümünü kazandım çok şükür daha işe başlamadım güvenlik soruşturması bekliyorum.
Ama öğrendim ki önümüzdeki haftalarda sağlık bakanlığından alım olacakmış ve paramedikten atanma şansım var.
Sorum şu ben cezaevinde çalışma açıkcası istemiyorum sonuçta 25 yaşında cezaevine giriyoruz telefon yasak , internet yasak evet servisi var sabah kahvaltısı ve öğlen yemekleri felan var kendi şehrimde ama sevmediğim bir işi kendi şehrinde mi yapmak , yoksa sevdiğin bir işi uzakta da olsa yapmak mı paramedik kazanırsam gitmelimiyim başka şehire adana muhtemelen gelmez puanlar yüksek kapatır. Adana gelse direk adana olduğu için geçerdim ama gelmeyeceği için çok kararsız kaldım sizlere sormak istedim.
Bu arada cezaevindeki işi bırakırsam 1 yıl boyunca yedeklerden gelme olayı var yerime yedeklerden birini çağırırlar yani.