kesicilker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulduğumuz bir kelimede yukarıdaki iki maddenin kontrolünü nasıl sağlayabiliriz acaba?
Bu konuya eğitim setimde "para kazandıracak kelimeleri bulmak" isimli dökümanda değineceğim. O yüzden burada yazmam doğru değil.

Ancak size daha basit bir yöntemden bahsedeyim. İnanın sadece bu yöntemle bile zahmetsizce çok güzel para kazanabilirsiniz.

Niche kelimeler yerel bazlı kelimelerdir. Araması olan ama işi yapan sayısı az olan ürün veya hizmet buluyorsunuz. (örnekle açıklayacağım) Sonra bu kelimede yapacağınız 2 şey var.

1. web sitesi kurmak (kurumsal)
2. Google benim işletmem ile harita kaydı açmak

Gelelim örneğe;

Anahtar kelimemiz "bolu araç çekici" olacak. Bu kelimede aşağıdaki alan adını alıyorsunuz.

Bu alan adına kurumsal bir site kuruyorsunuz. Google benim işletmem ile harita kaydı yapıp seo alt yapısını oluşturuyorsunuz.
Sitenizin blog kısmına araç çekici ile ilgili seo uyumlu makaleler ekliyorsunuz.

Boludaki araç çekici firmaları ile anlaşıyorsunuz. Adres, telefon bilgileri v.b. (iki türlü anlaşma yaparsınız, iş bazlı veya aylık kiralama)

Aramalardan ve harita kaydından gelen aramaları anlaşma yaptığınız kişilere yönlendiriyorsunuz.

Temiz para

işte niche budur.