yarım daire eksik gibi geldi bana proje detayını bilmiyorum muhakkak başka teklif alın.
bencede hocam bir sıkıntı var ben hepsi benim olsun demiyorum, sonra bir gün biri gelipte siz verdiniz işte şöyleydi böyleydi kötü gitmiş çok daha değerliydi duymak istemiyorum.
9 daire de 3 daire anahtar teslim ise gayet iyi bir oran vermiş.
bilmiyorum hocamda bana mantıksız geldi ama tabi fikrim bu yönde herşey etki ediyor olabilir belkide çok makuldür araştırma yapmak lazım
Hocam çok iyi teklif de vermiş olabilir çok kötü de . Binanın konumundan mimari yapısına kadar her şey etkiler maliyeti
çok haklısınız hocam araştırma yapmak en doğrusu olcak
Hocam yüzdelik paylaşım arsanın konumuna, olanaklara imkanlara ve oradaki piyasa durumuns göre değişir. Örneğin olanağı ve ulaşımı zor olan , çok fazla rant sağlamayan bir bölge için ortalama yüzdelik dilimi %30dur.
Diğer türlü gerçekten konumu güzel, örneğin denize yakındır. Çevresindeki imkanlar gayet iyidir bu ortalama %40-50ye kadar çıkabilir.
Tamamen bu durum arsanız vr piyasasıyla alakalı.
yani hocam işte çok öyle böyle lüks değil hatta ilçenin içinde dahi değil eskiden köydü şimdi yapılaşma bbaşladı marketler geldi metro geldi derken köylükten cıktı bir ilçenin mahallesi olarak geçmeye başladı bakalım araştırma yapmak lazım yinede çok sagolun hocam
6 daire nedir hocam ya. %50 çalışırlar genelde. Arkadaşın dediği gibi ortada bir daire kalıyorsa ücretinin yarısını ödüyor.
Siz farklı mütehahitler ile görüşün. Farklı teklifler alırsınız.
bencede hocam 2 katını kenmdisine alması bana anormal geliyor bana 4 ver kendine 5 al gine anlarım ama bu saçma geldi.