BALTACI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya çok sabırlı bir insansınız yada çok sevdiniz hocam ben olsam çoktan bırakmıştım tamam kıskançlık olacak elbet ama bu insanı köleleştirmek bu kadar dediğim dedik bir ilişki yürümez hocam bu iş bu gün kopmazya yarın kopar emin ol
Çok sevdim. Bana seni istemiyorum yeter bunaldım konuşmak istemiyorum mesajından sonra bir daha mesaj atmadım. Zoruma gitti çünkü artık. Daha öncede zoruma gidiyordu. Kız ortamı olan birisi değilim. Çıkıp gezmeyi sevmem. Sadece sabit bir işim olsun. Sevdiğim kadın yanımda olsun kafasında mutlu bir yuva kurmak için elden geleni yapma derdindeyim. Geçen gün uzmanlık konusunda ısrar ediyordu. Uzman ol, Uzman ol, millet kafayı kullanıyor uzman oluyor felan gibi cümleler kuruyordu. Bende dedim ki, Bana şuan Türkiye'nin en güzel yerinde uzmanlık verseler ben sırf senin bu bakış açın için gitmem. Çünkü uzmanlığı ve askeriyeyi, askeriyedekiler erkek diye istiyor. Karı kız ortamı yok ya aklınca ondan istiyor. 1 gram rahatımı huzurumu düşünmüyor. Birde işsiz işsiz sürün o zaman böyle cümlesini kurdu. Soğudum iyice.