Yakın bir zamanda instagram sayfasına 1 milyon civarı takipçi gönderdik (2 ay içerisinde). Bu sayfa yapaydan kapandı. Çok uzman kişiler tarafından söyleniliyor ki sayfa takipçi gönderildiği için kapanmadı. Sadece ve sadece kullanmış olduğu üçüncü taraf uygulama nedeniyle yapaydan kapanıyor.
Daha öncede hesaptan instagrama ait olmayan 3cü tarafa chatbot uygulamasına login şifre yazılarak giriş edildi. Ben de düşünüyorum ki 3cü taraf uygulamaya giriş yapıldığı için yapaydan kapanmış. Ama bunu sayfa sahibine isbat edemiyorum. Sayfa sahibi ısrarla diyor ki senin gönderdiğin takipçi yüzünden kapandı hesap.
Bende çok iyi biliyorum ki, takipçi gönderdiğim için değilde kullanmış olduğu chatbot`a göre kapandl.
Açık bir şekilde kanıtlı bir şekilde takipçi gönderildiği için kapanmadığını isbat edecek kişiye 250 TL ödül vereceğim.
merhaba hocam. sebebini izah edeyim. önceden postegro diye bir uygulama vardı. bu uygulama sayesinde gizli hesapları görebiliyorduk. ama instagram kısa süre sonra hesaplara kilit koydu. hesabınızın şifresini yeniledik. lütfen mail adresinizi kontrol edin . bu şekilde. o zamandan beri instagram bu chatbot ve diğer unfollow uygulamalarına sıcak bakmıyor. çünkü önceden bu uygulamalar privacy politikasını hiç ettiği için. yani gizli hesapları görmeden dolayı. bu kilit olaylarından sonra hesapların bazıları kapanmaya başladı. durduk yere yapay takipçi yiyor hesaplar. 3. taraf uygulamaları hesabınıza bulaştırmayın derim. şu takipçiden kapanma olaylarına gelelim. instagramın bir hesabı yapay takipçiden kapatabilmesi için o hesabın takipçilerinin profil fotoğrafı bio ve isiminin olmaması gerekir. genelde bunun önlemi bütün panellerde alınmıştır. yani o arkadaşın hesabı büyük ihtimalle chatbot uygulamasından bu kadar hocam umarım açıklayıcı olmuştur.