ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar aslında bu konuyu adsense kategorisine açmıştım ama https://prnt.sc/1sz4so2 sebep ile konum silindi baltalayıcı birşeyde yoktu aslında ama sanırım bir yanlışımız oldu ki silindi konu. Moderatör arkadaşların da dediği gibi konuyu bu forumda kategorisine açmam uygunmuş açtım ama sanırım onaylanmadı hiçbir forum kuralını ihlal etttiğimi düşünmediğim için bu kategoriye açmak istedim.

Yeni üye olan eski üye olan arkadaşlara ilgili ve takip ettiğim kategori olan ADSENSE konularında bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Bu konuyu diğer bir açma sebebimde adsense ile ilgili herhangi bir hizmet konusu olduğunda bu hizmet güvenilir mi işe yarar mı alınır mı, paramız çöpe gider mi sorularına ufak bi öneri olsun diye açıyorum. Bu forumda verdiği hizmetleri hakkı ile yapan sevgili saygılı abilerim, kardeşlerim bunların hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda insanlar adsenseden para kazanmak yerine adsense hakkında uzmanlık bilgileri pazarlamaya yönelik işlere giriyorlar tabiki de girebilirler alıcı tarafında bir mağduriyet söz konusu olmadığı sürece herhangi bir sıkıntı olmuyor, Bu konularda genel olarak problem gördüğüm ve dikkat etmeniz açısından sizleri uyarmak için açtım bu konuyu.. BGBG TBM bu tarz konularda kendilerini uzman gibi gösterip sizlere bu konularda profosyonel hizmet bilgi vereceğini söyleyen insanlara inanmayın demiyorum ama bu tarz hizmetleri alırken sonradan pişman olmamak için hizmet alacağınız kişinin geçmişini ticari profilini çok iyi inceleyin arkadaşlar. hizmet alacağınız konuda ne kadar bilgili bu konu ile ilgili en azından geçmiş konularını inceleyerek ne derece tecrübeli olduğunu bir nebzede olsa anlayabilirsiniz arkadaşlar. Yaşadığımız dönemde para gerçekten kolay kazanılmıyor arkadaşlar paranızı bir hizmete vereceğiniz zaman 2 kere düşünün hizmet alacağınız kişiyi 3 kere inceleyin. Bu konuyu açarak herhangi bir kişiyi hedef göstermiyorum herhangi bir kişinin konusunu da baltalamıyorum, sizlerden ricam sizde yorum yaparken herhangi birisini hedef göstererek yapmayın ki konu silinmesin bu konularda en azından diğer arkadaşlara azda olsa bu tarz hizmetlerde dikkatli olmaları konusunda bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışalım.
Tamamen haklısın alttaki paragrafın uzunluğu fazla olduğundan okunabilirligi düşük olmuş. Belirtmek istedim.