EBULUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık, özellikle son zamanlarda ADSENSE bölümünde "Aldığım TBM nasıl?" "Aldığım en yüksek TBM" vs diyerek çok büyük kazançlarla insanların ilgisini çekip 1 hafta sonra bunu eğitim olarak satanlar çoğaldı, bende konu hakkında başlık açmak istiyordum ancak bu işin ehli forumdaşlar zarar görsün istemedim.
Bak bu güzeldi, dediğiniz başlıkta konu açan arkadaşlarsan biri de konu sahibi arkadaştır. 😂 Yanlız eğitim sattığını görmedim.

Konuyla alakalı olarak ise yanlış bir algı var. Niche konusu açandan veya adsense konusu açandan kanıt bekleniyor. Bir konuyu iyi bilmek ile o konuda iyi iş çıkarmak farklıdır. Hatta çok farklıdır. Öyle olsa yani bir konuyu iyi bilen işi iyi yapar dersek dünyanın en zenginleri ekonomistler olması gerekirdi.

Ancak bir konuyu öğretmek farklı bir şeydir bir konudan bilgisi olmadığı halde para kazanmaya çalışmak bambaşka şeydir.

Örneğin ben yıllardır adsense onayı aldığım halde "adsense onayı rehberi" ve "adsense onayı hizmeti" aldım. Rehber ve hizmet elbetteki olumsuz sonuçlandı çünkü içerisinde bariz hatalar vardı.

Neyse iyi forumlar