Elinize sağlık, özellikle son zamanlarda ADSENSE bölümünde "Aldığım TBM nasıl?" "Aldığım en yüksek TBM" vs diyerek çok büyük kazançlarla insanların ilgisini çekip 1 hafta sonra bunu eğitim olarak satanlar çoğaldı, bende konu hakkında başlık açmak istiyordum ancak bu işin ehli forumdaşlar zarar görsün istemedim.
aldığım en yüksek tbm, adsense bizden sorulur vs gibi konuların açılmasını hiçbir zaman kötü olarak düşünmüyorum bu konuda insanların yaptığı başarıları taktdir ediyorum aslında.. fakat insanların bu başarılarını profosyonel bir bilgi olmadan direk pazarlamaya dökmelerini pek tasvip etmiyorum.. ilgili olduğum kategori
adsensede geçmişe yönelik baktığımız zaman bir çok insanın bu işlerden ağzı yandığı için forum üyelerini forum kurallarını içerisinde azda olsa bu konularda bilgilendirmek istiyorum. Bu forumda bu tarz hayali ürün ve hizmetler ile niggazlar kiliclar niceleri geldi geçti isanların umutları ile oynanıp cebindeki 5 kuruşa göz diken çok insan geldi geçti.. en azından bu(
adsense) konularında birazda olsa hizmet alacak arkadaşlara bu konularda ön bilgi olsun diye açtım bu konuyu hocam, işini layıkıyla yapan hiçkimseye bir lafımız sözümüz yok ama insanların cebindeki üç kuruşa göz dikip yalan dolan hizmetler ile hiçbir bilgisi olmayan bu konularda sektörlerde yeni olan arkadaşlara en azından bir bilgilendirme olsun diye açtım bu konuyu.. 7 yıldır bu forumun üyesiyim ve forumda en aktif olarak takip ettiğim kategori olan
adsense kategorisinde en azından arkadaşların bu konularda biraz daha bilinçli ve temkinki hareket etmeleri için bu tarz konularda forum kurallarını en ince düzeyde ihlal etmeyecek şekilde bu konularda tüm forum arkadaşlarını bilinçlendirmek istiyorum.