Ben de üç farklı hayat anlatayım.
1.Hayat, 12-13 yaşındaki ben: Bir odam bile yoktu ve hayattan tek istediğim bir odaydı. Dükkanın üst katında yaşıyorduk. Rezil bir hayatım vardı. Karanlıkta yaşadım senelerce belli bi saatten sonra ışığı açamıyorduk dışardan gözükür diye.
2.Hayat 17-20 yaşındaki ben: Arkadaşla eve çıkmıştık barda çalışıyordum ve kendime ayıracak 1 saatim bile yoktu. Odam vardı ama yine rezil bir hayattı.
3.Hayat 20-27 yaşındaki ben: Şimdi bi projeye onbinlerce tl yatırabiliyorum, önceden hayal gelen rakamları şimdi hesabımda rahatça görebiliyorum. Ve kendime inanıyorum.
Burda anlatmak istediğim şey başkalarının hayatlarına odaklanmaktan vazgeçip, kendi hayaliniz ne ise, nasıl rahat hissediyorsanız senelerde alsa onun için uğraşın. Kimse size bu hayatları altın tepside sunmaz. Varlıklı gelseniz bile o varlığı sürdürmeniz için çaba sarf etmeniz gerekecektir. Daha geçen bir arkadaşım Maserati GranTourismo aldı sıfırdan başladığı bir iş sayesinde 2 senede.
Seviyorum insanların hayatlarını incelemeyi ve dinlemeyi.
Yani bu sadece zenginler için değil, mülteciler içinde geçerli.
Herkesin bir hayat hikayesi var ve ilginç hayat hikayelerini dinlemek hoşuma gidiyor.