VORTBAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğinizi detaylı araştıracağım. Avukatla konuşup bir delil niteliğinde olduğunu onaylarsa aynı şeyi yapacağım. Ama yapay takipçi beğenme paylaşım toplamak maddesi var işte hakime nasıl isbat edeceğiz ?

Hocam öncelikle bir avukata gideceksin .Durumu güzelce anlatacaksın. Dediğim şekilde güncel bir sıfır hesaba 1m atın ve videoya alın.Avukata da söyleyin bunu mahkemeye kanıt olarak sunar.Öncesinde zaten bir uzlaşmaya gidebilir.Karşı taraf ödeme yaparsa kapanır yapmazsa açarsınız davayı parayı da alırsınız.O ekrandakine takılmayın siz.O sadece takipçiden kapanmaz.Yazılım kullandıysa vs de kapanabilir.Siz bilir bi avukata danışın işinizi çözer.Bu işlerden anlamayan avukata değil bilen birine danışın.
Adam sürekli aynı şeyi paylaşır kapanır.
Yazılım kullanır kapanır.
Aşırı takip yapar kapanır.
Mesaj spamı yapar kapanır.
İnstagram vs bu tarz genel sorun belirtiyor zaten.Bu yazı %100 takipçiden kapandığını ispatlamaz.
Dediğim gibi açın 1-2 hesap açın takipçileri atın çekin video .Alın size kanıt.Macera aramaya gerek yok .Avukat tutun gerekirse. 20 k 20 tl değil. Para kolay kazanılmıyor.Karşı taraf uyanıklık yapmış aklınca.O parayı ona bırakacağınıza hayır kurumlarına bağışlayın- birilerine yardım yapın daha iyi .Ben olsam ugraşırım.Gerçi ben o parayı vermezdim bile.Önerilerimi uygularsanız bence iyi olur.Karar sizin .