VORTBAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an müşterinin hesabı aktif, Eğer takipçiden dolayı kapansaydı instagram bu tür yapay işlemlere göre hesabı kesinlikle açmazdı. Kendisi chatbot kullanmış ve ondan dolayı hesap kapanmış gelip şimdi benim üzerime atıyor tüm suçu.

Aynen ihale bana yıkıldı kesinlikle. Ben haksız duruma düşürüldüm. Şimdi sadece hizmetimin parasın geri almak istiyorum. Başka bir şey istemiyorum.

Bu kanıta verdikleri tek cevap var, her hesap kapanmaz ki bizimkisi denk geldi kapandı. Aynı servisten takipçi gönderen milyonlarca hesap var, neden kapanmıyor? kapanıyorsa biz neden bilmiyoruz ?
Hocam işlerine baksınlar .Saçmalamışlar resmen.Ben sizin yerinizde olsam bırak 20k yı 20 tl bile vermezdim. 3 Senedir smm -paket satış işletiyorum.Alabiliyorlarsınız alın der geçerdim.Keriz mi var karşılarında ? Kusura bakmayın ama siz iade vererek yanlış yapmışsınız.Benden kimse alamaz o şekilde bırak 20kyı 20 tlyi alamaz.Takipçi alıyorsa bunun risklerini göze alacak almıyorsa almayacak bu kadar basit.Siz onların dediğine aldırmayın .Dediğimi yapın ve videoyu atıp dediklerimi yazın.İade yapmazlarsa verin savcılıga bir avukat tutun gerekirse .Dediğim şekilde videoyu da kant sunun çatır çatır geri alırsınız parayı .