Hocam lütfen yanlış anlamayın fakat instagram tarafında da takipçi ticareti yapmak uygun değil. Mahkemeye verdiğinizde de bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Çünkü burada bilgi almak için instagram muhatap tutulacak.
Siz hizmeti satarken, müşteri de hizmeti alırken risklerin olduğu biliniyordu. Yani burada müşteriniz tüm riskleri kabul ederek bu işe girişmiş. Aksi bir durum yaşandığından dolayı da suçu birilerine yıkma gereği duymuş ki bu da bana göre çok yanlış.
Size tavsiyem, bu tip büyük takipçili ticaretlerinizde sözleşme kanalıyla ilerlemeniz ve sözleşmede de doğabilecek olumsuzluklara karşı mesuliyet almamanız. Tüm bunlara rağmen müşteri hala hizmet almak isterse, bundan sonraki kendi bileceği iş.
Sizin konunuza gelecek olursak ne karşı taraf ne de siz hesabın tam olarak neden kapandığını kanıtlayabilmeniz için instagramla iletişime geçip, detaylı bilgi almanız gerekiyor. Bu şekilde siz ve müşteriniz yani her iki taraf kendi bakış açısıyla düşüncesini savunacak ve ortam daha da gerilerek çözüme kavuşmayacak.
Şu an müşterinin hesabı aktif, Eğer takipçiden dolayı kapansaydı instagram bu tür yapay işlemlere göre hesabı kesinlikle açmazdı. Kendisi chatbot kullanmış ve ondan dolayı hesap kapanmış gelip şimdi benim üzerime atıyor tüm suçu.
Hocam 2013ten beni kendime 2016dan sonrada panel aracılığıyla milyonlarca takipçi işlemi gerçekleştirdim. Bu zamana kadar kapanan hesaba, askıya alınan hesaba denk gelmedim bu panel olaylarından dolayı ama ne varsa 3. taraf uygulamalarda var. İşte bilmem ne botu, işte analiz botu vs. affetmeden kapatıyorlar. Başıma geldiği için söylüyorum, bariz kanıtlamanın hiç bir yolu yok gibi. Mahkemeye verseniz takipçi işlemi etik değil. Instagramda %100 siz öcüsünüz; karşı tarafta kurban. Ama müşterilerimize şunu izah ederiz; bu zamana kadar bir kapanma şikayeti almadık fakat oluşabilecek tüm sorunlardan sipariş veren sorumludur. Bitmiştir iş. İhale biraz size yıkılmaya çalışılmış gibi gözüküyor şahsi fikrim.
Aynen ihale bana yıkıldı kesinlikle. Ben haksız duruma düşürüldüm. Şimdi sadece hizmetimin parasın geri almak istiyorum. Başka bir şey istemiyorum.
1 Tane sıfır hesap açın ve ona 1m takipçi atın ve bunu yaparken videoya alın.Hesap kapanmazsa bu bir kanıt niteliğinde olur.O videoyu sizden haksız yere para alanlara gönderin ve şunları yazın;
Bakın gördüğünüz gibi sıfır hesaba aynı servisden 1m takipçi attım ve hesap açık .Videoda tarih ve saat yazmaktadır.Hesabın takipçiden kapanmadığı belli.Takipçiden olsa bu hesapda kapanırdı.Sorun tamamen sizin yaptığınız işlemlerle alakalı.Lütfen paramı geri iade edin yoksa aksi takdirde beni yanıltarak benden haksız yere para aldığınızdan dolayı bu kanıtlarla birlikte hakkınızda suç duyusunda bulunacağım.
Yukarıda yazdıklarımı yapın ve kendilerine yazın anında size dönecektir.Parayı geri verirlerse sorun yok ama vermezlerse hertürlü haklısınız verin savcılığa onlar düşünsün sizin yerinize.
Bu dediklerimi uygularsanız başarı oranınız %90dır.
İyi forumlar.
Bu kanıta verdikleri tek cevap var, her hesap kapanmaz ki bizimkisi denk geldi kapandı. Aynı servisten takipçi gönderen milyonlarca hesap var, neden kapanmıyor? kapanıyorsa biz neden bilmiyoruz ?