Bu ispata dayandıramazsınız. Çünkü bu instagramla alakalı birşey. Her hesap kapanıcak diye bir kaide yok. Kapanan her hesapta panelden diye bir kaide yok. Sizin kesinlikle iade etmemeniz gerekti. İster dava açsın ister açmasın o davanın sonuçlanmsı bile 5 yıl yani yanlış sizin geri iade yapmanız da
Peki ben dava açsam nasıl olur ? Verdiğim paranı geri almak için.
Hocam şuana kadar yüzlerce hesaba 1m 2m takipçi attım bazıları yeni açılmış hesaplardı hiç birinde kapanma olmadı
Aynen bende onu söylüyorum ama hesabını açan kişiler söylediki takipçi gönderildiği için kapanmış. Daha uzman kişiler söylediki o nedenle hesap kapanmaz.
kral ispat etmeyi şöyle yapabilirsin daha önce çalıştığın müşterilerin sayfaları aktif şekilde devam ediyorsa bunu kanıt olarak gösterebilirsin inanmıyorsa o artık onun sorunu geçmiş olsun
sayfası kapanan arkadaş intagram ile iletişime geçmedi mi ? Sayfam neden kapandı tarzında
senin takipçiler yapay mı ? konuya hakim değilim fazla ama aklıma gelen sorular bunlar
Gösteriyorum ama kabul etmiyor malesef kanıt olarak. Gönderilen takipçiler yapay evet, ama bu gönderilen takipçiden dolayı hesap kapanmadı.