caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle alıntı yaptığım için kusura bakmayın belki bir şey aklınıza gelir diye alıntılıyorum önceki yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Güncelleme şu şekilde.
İşte o gün sıra alamadık hiçbir hastaneden. Cuma.
Acile gittik devletin bakmadı.
Dönüşte eczaneden değişik bir kulak damlası aldık 1 tane damlattık.
Sonra babam annemi özele götürmüş.
Özelde doktor iltihap enfeksiyon tarzı bişey demiş.
Önce kulakları makina ile yıkama/temizleme yapmış.
2 tane sanırım üstte arkadaşın bahsettiği şuan yanımda olmadıgı için tam bilemiyorum sigroput mudur nedir o ikiliyi vermiş günde 3 kere 5 damla şeklinde.
Yanında da 1 antibiyotik hap, 1 adet de ağrı kesici iltihap giderici hap vermiş.
Annemin mide hastalığı var dolayısıyla anitbiyotik ağır geldi mide ağrısı oldu acaip. O yüzden hapları bıraktık.
Damlaları işte cumadan beri damlatıyoruz yarısı bitti.
Sonuç; hiçbir değişim olmadı. Sağ kulağı komple duymuyor. Sol kulağı duyuyor ama ağrıyor...
Özetle tedavi olamadık...
Hocam antibiyotik kullanmazsa hiç bir etkisi olmaz. Bu arada agumentin veya amoklovin bunlar işe yaramıyor. ( Gerçi bünyeden bünyeye değişebilir ) Cipro 750lik verdi doktor, kullanınca ALLAH RAZI OLSUN dedim, 3 gün kullansın hiç birşeyi kalmayacak inşALLAH 1 hafta çektim dünyadaki en kötü ağrı diyebilirim diş ağrısı çerez kalır.

Sabah aç karnına miğde koruyucu Nexium içsin teyzemiz, 1 saat sonra cipro sonra 12 saat sonra yine aynısını yapsın zaten 5-6 kullanımda ALLAHIN izini ile düzelir.
Bu arada her seferinde 1 saat miğde bulantısı yapıyor çok az ama hiç mühim değil o
( Doktor değil hasta tavsiyesidir. )