Bunun ispatlamanın bir yolu yok bana kalırsa. İçeriden hesaba erişimi olan birisi inceleyebilir ama o kişiyi bulmak da zor olsa gerek. Konuya bir de diğer yandan bakacak olursak 1 Milyon takipçi gönderip nasıl "Instagram kesinlikle bu hesapları kapatmıyor" diyebiliyorsunuz? Sizi eleştirmek için söylemiyorum, karşı taraf da sizden ispat isterse nasıl ispatlayacaksınız?
Bunu kanıtlamanın yolu ancak Facebook şirketinde çalışan üst düzey bir yöneticinin beyanıyla olabilir. Diğer türlü ama başka hesaplara gönderdim, onlar kapanmadı şeklinde bir savunma bence doğru olmaz. Normal sayılarda takipçilere Instagram işlem uygulamıyordur, sonuçta smm panelden herkes başkasına gönderebilir ama milyon sayılarda sistemlerine takılan bir durum da olabilir. Yani mesela birkaç yıl önce 1 Milyon takipçi gönderilen ve hala kapanmayan hesaplar var mı örnek olarak gösterilebilecek?
Belki avukat vasıtasıyla Facebook'a ulaşıp hesabı kontrol ettirerek kapanma nedenini öğrenmeniz mümkün olabilir, denenebilir.
Yıllar önce gönderilip evet kapanmayan hesaplar var kesinlikle bunu isbat olarakta göstere bilirim size. Ama karşı taraf işte beni haksız buluyor. Ben eminim ki kesinlikle ben taraflı bir sorun yok. Kullanmış olduğu uygulama buna sebep veriyor. Ayrıca bunu tüm uzmanlarda söylüyor.
Bende müşteri olarak sizin gibi bir alışveriş yaptım kesinlikle 3. parti program kullanmadım hesap 700k da kapandı. Saolsun arkadaş zararımızı giderdi.
Sizin hesap hangi nedenle kapandı ?
Bu durum instagram için yasal olmayan bir durum. Yani o parayı almanız çok çok zor.
Siz de uzun zamandır sosyal medya uzmanlığı yapıyorsunuz. Sizce benim göndermiş olduğum takipçilerden dolayı kapana bilirmi ? Çünke çok fazla sayıda satış yaptım ama kapanma olmadı.