ozan545 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru söylüyorsunuz, tam bu ayrımdaydım aslında. Yaklaşık 1-2 aydır kendi bloğumda yazıyorum. Gittikçe daha iyi yazdığımın farkındayım ama satın alınan makalelerin hangi seviyede olduğunu bilmediğimden benim yazdıklarımın da ne seviyede olduğunu ölçemiyorum. Bunun için araştırma ihtiyacı hissettim. Teşekkür ediyorum cevabınız için.
Merhabalar.
Benim ilk paragrafını gördükten sonra bir daha açıp bakmayacağım makaleleri millet ben yazdım diye satıyor. Çok takılmayın ona. Özgünlük sağlamanız ve anlamlı bir bütün oluşturmanız yeterli. Seo konusunda çalışmak isterseniz internette tonla kaynak var. Ama seo 2. plan olması gerek. Önce okuyan kişinin ihtiyacına hizmet edecek bir yazı olması gerekli. Yazınız bittikten sonra bunu ben yazdım diyebiliyorsanız problem yok. Biten her metinde daha da iyiye gitmeye başlarsınız. Hatta bir süre sonra metin satmak mantıksız hale gelmeye başlayacak. Sizin el emeği göz nuru makalenize 100 kelimesi 3 tl yereyim diyen spinciler çıkacak. Sitenize koyarsanız daha fazla yararı olacak makalenizi satmanın bir anlamı yok. Artık makale satış işleri ölmeye başladı. Kaliteli içerik üretirseniz zaten sizi bulurlar. Onun dışında satış yapmak sadece kulak çınlamasına sebep olur. İyi forumlar.

Özgünlük için bir çok kişi bu siteyi öneriyor ben kullanıyorum memnunum.

https://www.duplichecker.com/