Üniversitenin 2. yılı 3 arkadaş öğrenci evinde kalıyoruz. Uzun bir süre sonra komple evi temizleme kararı aldık. Gittik marketten tuz ruhu, ultra etkili çamaşır suyu bez cif falan aldık. Bizim murat diye bir arkadaş banyoyu ben temizlerim tuz ruhunu ve çamaşır suyunu verin yeter dedi. Bende o sıra sarı bez ve cifi aldım mutfağa girdim cam çerçeve ne varsa o bezle siliyorum o sırada da mutfaktan bunları dinliyorum. Bu murat arkadaşım önce yere çamaşır suyunu dökmüş durulamadan üstüne de tuz ruhunu dökmüş ve süpürgeyle banyoyu silmeye başlamış diğer arkadaşım öyle yapma zehirlenirsin dese de ben yıllardır alkol içiyorum bana bir şey olmaz diyor. 3 dakika sonra falan banyodan mutfağa doğru beyaz dumanlar geldiğini gördüm. Direkt içeri koştum muratı aldık ve tüm camları açtık ve kendimizi oturma odasına kapatıp kapının altına da tişört falan sıkıştırdık. Murat arkadaşım da önünü görmüyor ve bana dönüp gülerek nabuyon lan sarı bez tanrısı diyerek sırıtıyordu. O zaman çamaşır suyuyla tuz ruhunun kafa yaptığını öğrenmiştim