Yaşım 16 tabi hızlı zamanlarım o zamanlar :d aynı mahallemden bir kıza aşık oldum ama nasıl yanıyorum aşkımdan görmeniz lazım gece buluşmaları gece takılmaları birlikte içmeler eğlenmeler herşey var. Kızla yaklaşık 5 ay sevgili kaldıktan sonra ayrıldık geçimsizlikten tabi o sıra benim aşkım yine sönmedi ben deli gibi aşığım kıza kızda bana boş değil. Biz yaklaşık 3 sene daha konuştuk ve arada sevgili olmalar yaşadık bu şekil herşey mükemmel ilerliyor yine gece takılmaları sarılmalar eğlenmeler ve o gün geldi. Kurban bayramında bizim sülale biraz geniştir birazdan kastım Kurban Bayramında minimum 20 aile gezilir tabi o gün istisnalar 25'i tutturdu. Neyse bir kaç köy gezdikten sonra bir köye daha gittik. Köy demeyede şahit ister tabi orası biraz daha yayla benzeri bir yer kışın kimsecikler yaşamaz orda. Ben herkesle bayramlaştım tek tek sonra Kıvırcık bir ablamız benim kızımda gelir az sonra dedi. Ailem oğlum dedi sen nasıl tanımıyorsun bu ablanı sen bu ablanın elinde büyüdün biz akrabıyız dedi. Tabi ben orada olacaklardan haberdar değilim

Kızı kapıdan içeriye girdi bilin bakalım o kız kim

" SEVGİLİM "

O Gün bu gündür tanıştığım her insanla psikopat gibi akrabalık bağlarımı kontrol ediyorum.