Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkanımın olmadığını veya atamayacağımı nereden biliyorsun? CEH sertifikamı hemen taratarak buraya görselini ekleyemezsem biteceğim eyvallah ancak bunu yaparsam özür dileyecek misin? Önemli olan yapabilmek değildir. Herkes her şeyi yapamasa bile, birçok kişi çoğu şeyi yapabilir. Aslolan yapmamak ve doğrudan ayrılmamaktır. Gerçi profilinde 13 tane -ticaret puanını gördüm, pek bir şey demek istemiyorum. Senin böyle düşünüyor olmana saygı duyuyorum, her yol mübahtır şeklinde bir zihniyet ve düşünce sistemi de var ne yazık ki. Ancak önemli olan karşıdaki insanın, fikirlerini içinden geldiği gibi gerçeklik ölçüsünde kurduğunu anlayabilmek veya hiç değilse saygılı olmak. Edebiyat olsun diye ya da süslü cümleleri sıralayacak bir insan değilim. Tamamen içimden gelen, kalbimden geçen, gönlüme sinen şeyleri yazarım. Eğer böyle değilse bunları zaten kelimelerden cümle haline getirerek buraya yazmayı tercih etmem.

İyi geceler, iyi forumlar dilerim.

artislik yapmak seni biyerlere getirmez, bukadar alinganlik gencligine zarar verir

13 degil 33 tane de olabilir - traderler gercekten cozulemeyen durumlardan olussaydi zaten banlanirdim beni degil link yapisini ve zihniyetini tartisiyorduk, neden kendine ve bana cevirdin ki olayi, cok ilginc insanlarsiniz
sizede iyi geceler