VORTBAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapaydan kapanmışsa takipçi gönderildiği için mi kapanmış ? Ben düşünüyorum ki takipçi gönderildiği için kapanmamış

Bende çok iyi biliyorum onu, ama gel görelim müşteri diyorki açılış sayfasında yapay takipçi yazıyor senden kaynaklı kapandı sayfa.

Ben söyledim ki bir sorun olmaz hesabınızda. Hesap geldi bu şekilde kapandı . Kapanma nedeni ise yapay takipçi beğeni ve.s olayı veriyor. İsbat etmek zorundayım çün ki karşı tarafa tazminat davası açacağım. Ve benden aldıkları parayı geri alacağım.

Aynen öyle , benim hiç bir sounum olmamasına rağmen, gönderilen takipçiden kapanmamasına rağmen hesap kapandı . Şimdi ben suçlu oldum ve para ödedim. Şimdi tazminat davası açarak paramı geri almak istiyorum.

Malesef ne kadar anlatmama rağmen anlamadı. Başka bir kanıt yolunuz var mı ?

Yazıyorum.

Şimdi bende sizin söylediğiniz şekilde söylüyorum ama gel görelim müşteri diyorki yapay takipçi beğeni ihlali yazıyor orada senden dolayı kapandı. Benden para aldılar. Ben dava açarak kanıt koymam gerekiyor ortaya.

Bunu da söyledim çözüm olarak. Ama müşteri diyor ki her hesap kapanamaz ki. Benden para aldılar. Ben dava açarak kanıt koymam gerekiyor ortaya. Nasık koyabilirim ? Farklı bir fikriniz varmı ?

Aynen bakın siz çok doğru tespit etmişsiniz. Benden para aldılar. Ben dava açarak kanıt koymam gerekiyor ortaya. O kanıtı nasıl koyabilirim onu arıyorum.

Bana ücret ödettiler. Yaklaşık 20bin zarara girdim. Ben dava açarak kanıt koymam gerekiyor ortaya. Bu kanıtı nasıl koya bilirim ? Bende biliyorum ki takipçi gönderildiği için kapanmadığını. Bunu tüm uzmanlar iyi biliyor. Şimdi nasıl kanıt koyarım onu arayışındayım aslında.

Ona da bir cevabı var aslında her hesap kapanmaz biz aktifiz diye bizim hesap kapandı diyor. İsbat etmem gerekiyor sadece. Bu olay herkesin başına gele bilir diye açıyorum. çok fazla kişiye takipçi satışı yaptım hiç bir hesap kapanmadı.
Yani umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama ortada bir sözleşme yoksa ve sizden haksız bir şekilde para alındıysa. Bu verilen parayı kanıtlayabilirseniz bir ihtimal iyi olabilir lakin onun dışında maalesef büyük ihtimal o parayı alamazsınız. takipçi beğenme vb yazıyor ya hakim büyük ihtimal ile her şekilde tüketiciyi haklı bulur. Hesap açıldı tekrar öyle değil mi? Sizden hesap kapandığı için para almışlardı. Hesap açıldığı için bu koşuldan bir ihtimal verdiğiniz parayı geri mahkeme yoluyla alabilirsiniz.