Selamlar
İşletmem uzun zamandır Türkiye'de bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde yurt dışına çıkarma kararı aldık. Bu yüzden Türkiye'de ki işletme hesabımı Kalıcı olarak kapattım. Ardından da girişi de tamamen kaldırdım. Bunu yaklaşık 15 dk önce yaptım. İşletmem ile ilgili sağ tarafta bulunan işletme bilgileri ve yazıları ortalama ne zaman silinir? Yada tamamen siliniyor mu? Onu öğrenmek istiyorum