Cake Defi referansla üye olup 50 dolarlık işlem yapan herkese 40 dolarlık deficoin veriyor. Quizle birlikte 50 dolar kazanabilirsiniz.
OPSİYON 1: Yatırım Karşılıyorum referansımla kaydolup mesaj atmanız yeterli, yatırım sağlama aşamasında mail bende duracağı için verebileceğiniz bir maille üye olunuz.
OPSİYON 2: Vereceğim mail ve referansımı kullanarak KYC yapılmış hesabınızı 6 ay bende kalacak şekilde cash 100 TL'ye satabilirsiniz.
OPSİYON 3: Yatırımını kendi yapacaklara 20tl nakit veriyorum.
AİDROP HAKKINDA BİLGİ :
KYC Gerekli
50 Dolarlık DASH veya DOGE yatırıp çekiyorsunuz. 40 Dolarlık defi coin hediye ediliyor.
DFI Bittrex, Kucoin, Hotbit, Bitrue ve Latokende listelidir.
Ödül anında yükleniyor fakat 180 gün sonra çekebilirsiniz.Bu süre zarfında otomatik olarak %37 faiz kazanacaksınız.
Her referans için 10$ değerinde DFI kazanırsınız.
Site :cakedefi
Referanslı link :
TIKLA 
: Siteye kayıt olun, email doğrulayın ve Kimlik Doğrulama işlemini tamamlayın. (Adres doğrulaması için ikametgah belgesi pdf olarak yada üzerinde adres yazılı banka dekontu ve kredi kartı eksterisi gönderin)

: Google2fa aktif hale getirin. Kimlik doğrulama işlemi birkaç günde tamamlanacak. Kimlik doğrulaması tamamlanınca enaz 50$ değerinde DASH hesabınıza yollayın. (fee oranı en düşük olan DASH)

: Depozit tamamlandığında anında ödül tanımlanacak. Ödül tanımlaması sonrası gönderdiğiniz koini DASH'ı hemen geri çekin.

: Ödül olarak verilen DFI coin 6 ay boyunca otomatik stake edilmesi zorunlu. 6 ay sonrası isteyen çekebilecek.
NOT : KYC için Adres belgesi olarak telefon faturası banka dekontu banka ekstresi ikametgah belgesi kabul edilmektedir. NOT: İşlemlerden sonra freezer kısmından Auto-renew seçeneklerini kapalı konuma getirin. Yatırımını yaptığım hesaplarda bu işlemi ben yapıyorum. $5 USD DEFİ QUİZ CEVAPLARI A-B-C-B-D $5 USD BTC QUİZ CEVAPLARI A-C-B-D-D >>> 11-25 Nisan arası geçerli yeni kampanya ;
2 ref getirirseniz 50 $
5 ref getirirseniz 100$
10 ref getirirseniz 200$
50 veya daha fazla kişiyi yönlendirmeyi başarırsanız 400$'lık bir bonus ve toplamda 750$ bonus kazanırsınız. Bonuslar da kilitlidir.