Merhaba arkadaşlar dün bir arkadaşım başına gelen olayı anlattı bir kaç parti sosyal medyada avukat tutmuş parti isimlerini vermiyorum ve bunlar insanları rencide edecek paylaşımlar yapıyor ve bu paylaşımın altında rencide edici o parti için yorumlar yapıldığında hemen dava açılıyormuş dün arkadaşımla 30 dk konuştum ve bana 7 bin tl dava açıldı dedi ve uzlaşma yok dedi bir arkadaşa daha açılmış ama mahkemede kazanmış davayı şimdi bu konuşmalar bittikten sonra yarım saat sonra bir numara aradı beni bunu programla sorgulatıp falancı adı soyadı çıktı whatsapdan ekledim çıkan adamıda hiç görmedim sonra aradım adamı falancı ile görüşecem dedi dedim ben değilim numarayı söyledi evet numara doğru dedim ama aradığınız ben değilim dedi sorun nedir dedim yok dedi bu kişiyle görüşecem dedi biraz daha ısrar ettim. Söylediği sosyal medyada bir paylaşım etti ondan aradım dedi aslında sadece facebook kullanırım parti için genel bir paylaşım asla yapmam düşündüğüm bunlar bir çetemi bir dolandırıcımı başına böyle iş gelen oldumu arkadaşlar