Madem 30 dakikada 10 kere gidip gelebiliyorsunuz neden memnun olmadığınız bir uygulamadan ayağa hizmet istiyorsunuz ? 100 siparişin birinde sıkıntı çıktı diye rezalet değildir kimse. Dünya ya açılan milyon dolar yatırım alan bir Türk firma. Gerçi pardon biz yerli girişimleri karalamayı severdik değil mi ?
Ne oldu getir için çalışan bir arkadaşın yada akraban mı var? Ben bu hizmet için para ödüyorum! Ödediğim para karşılığında zaman ve hizmet bulunuyorum.
Öncelikle kuryeler zamanla değiştiği için belki düzgün hizmet vermeye başlarlar diye düşünerek yerli bir girişimi kullanmaya devam etmek istedim.
Ayrıca 100 siparişte bir çıkan bir sorundan bahsetmiyorum. Benim bulunduğum yerde sürekli farklı sorunlar yaşanmaya başladım.
Ben her zaman yerli girişimlerden yanayım ama işini doğru düzgün yapmayan çalışanları destekleyemem.
Konu altında gördüğüm kadarıyla genel anlamda insanlar bu hizmetten memnun ama ben bölgemde bu hizmeti düzgün alamadığım için memnun değilim. Başkalarının memnun olması beni mutlu eder.