benduygu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba. Uzun zaman önce bu kripto para furyasına ben de giriş yapmıştım. Araştırmaya başladıkça osilatör ve indikatörlerin verimli kullanıldığında başarılı sonuçlar çıkarabileceğini düşünüyordum. Bundan dolayı aynı çalışma mantığına sahip olan indikatörler de dahil olmak üzere belki de onlarca indikatör ve indikatör kombinasyonunu deneme yaptım. Uzun vadeden tutun da kısa vadeli işlemlere kadar birçok denemem oldu ancak aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere bu son denemelerim oldukça verimli sonuçlar verdi. Vurkaç olarak tabir edebileceğimiz bu sistemde aynı anda gelen sinyaller long yönünde büyük oranda başarı veriyor. Bu yazıda merak uyandırmak ya da ilgi çekmekten ziyade sizin de buna benzer sistemlerinizin olup olmadığını merak ettiğimden ve bilgilerimi paylaşmak için yazıyorum. Şu an henüz deneme aşamasında olduğum ve bu indikatörleri vermeme sebebim bazı kullanıcıların yanlış kararlar verebilmesinden dolayı. İlerleyen günlerde eğer başarılı olursam indikatörleri sizinle de paylaşmak istiyorum. Önerilerinizi ve stratejilerinizi bekliyoruz.
Örnek olarak seçtiğim rastgele bir kripto parada dahi 3 saat içerisinde onlarca sinyal aldık fakat doğru kesişimleri yakaladığımızda 5 farklı sinyal ortaya çıktı. Bu sinyaller de ortalama yüzde 1 oranında artışlar yakaladı. Algoritmik trade sistemine hevesim olduğu için ilerleyen zamanlarda Matrix platformunda deneyip deneyemeyeceğim konusunda iletişime geçeceğim. Herkese bol kazançlı günler. (İndikatörlerin hisselerdeki verimliliğini bilmiyorum ancak hacim olarak bol olan yatırım araçlarında iyi çalışır diye düşünüyorum)

Bu yazıdaki hiçbir bilgi ve görsel yatırım tavsiyesi değildir!!!!
Normal borsa yerine 7x24 kapanmayan kripto borsalarda testler yapmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında sanal para ya da paper trading ile denemelerinizin çıktılarını da görebilirsiniz diye düşünüyorum. Buna ilave olarak pine script ya da kodlama bilginiz varsa bu testleri direk tradeview üzerinden de yapabilirsiniz. Sonrasında açık kod olan indikatorler varsa bunları birleştirip özgün bir indikator ortaya çıkması sağlanabilir.

İlgiyle takip edeceğim.