chavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ilçesinde yaşıyorum. 50-60bin nufus var gayet güzel. Merkez ayrı bi güzel. Ben tavsiye ederim.
Çok teşekkürler

islamzeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabanız var mı hocam?
Evet hocam eşimde de bende de mevcut. Motor da var oralarda kullanmak için

Wallace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merkez iyidir hocam, ben de Çanakkale'deyim beklerim. Çarşıya, iskeleye ve avm'ye yakın istiyorsan Barbaros Mahallesi tarafında ev tutabilirsin. Ama kiralar şuan öğrencinin gelmesiyle acayip uçmuş durumda. 3+1 falan tutacaksan ayda 2000-2500ü gözden çıkartman lazım.
Şu anda kendi evimin degeri 1M kadar kira ise 4-4.5K
Merkeze kiraya yerleşirsem 4k’ya kadar bakacağım. Heralde 3+1 ev bulurum merkeze yakın değil mi hocam? Ama önceliğim 5-6 kişi birleşip kendi evimi satıp merkeze yakın bir ilçede

batikansenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merkezde 2 hafta kadar kalma şansım oldu. Benim için Türklye'de ilk 3 e girer yaşanacak şehirler bakımından. İşiniz için uygunsa kesinlikle şüpheniz olmasın doğru bir tercih.
cok tesekkurler

fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 senedir Çanakkale Merkezde yaşıyorum. Ev kiraları falan Türkiye geneli gibi. Nüfus olarak çok kalabalık değil. Okul sezonunda her yer öğrenci sanki yerlisi yok gibi gelir 😊 Her türlü taşıt kullanma imkanın çarpık ve düzensiz planlamadan dolayı neredeyse sıfır. Zaten Çanakkale merkezin her yeri yakındır. iş imkanı açısından çok kısıtlı onu da belirtmek isterim. Daha fazla detay bilmek istersen ulaşabilirsin.
Hocam kiraya cikarsam evimi kiraya verip cikacagim
Ama satip orda bir kac kisi birlesip arsa alip mustakil ev yaptirmayi dusunuyorum. Merkezde zor ama merkeze yakin baska nerelerde olur? Lapseki vs nasildir? Lapsekide yasanir mi?
Bir de eşim diyetisyen. Sizce orada iş yapabilir mi?