yorum ve fikir için teşekkür ediyorum. VAG grubuna karşı önyargı sebebiniz nedir acaba. Daha önce VAG sahibi olmadım o yüzden soruyorum.
Önyargı diye bir durum yok hocam. Basit örnek; DSG alırsınız yazı tura atmaya benzer. Günümüz mühendisliğinde bi' ton para veripte kazı kazan almak gayet acınası bir durum. Ülkede fanboyluk var neyi savunduğunu bilmeyen logosu var diye para verenlere falan hiç girmiyorum. Şirket ortağı sanki millet. Onu geçtim globalde emisyon skandalı falan patladı. Zaten antipati topladı firma. Sonrasında TR'de sizin hakkınızı zaten savunacak bir otorite yok. Basit kıyasla, ilgili firmanın yetkili servise size bakım için fahiş fiyatlar çıkarırken. Hyundai yetkili servisine gidersiniz. 300 tl ye yağı değiştirirsiniz. N11'den bakarsınız aynı yağ zaten 300 tl dir.

Ki burada bir kaç markanın servisi ortalamanın çok üzerinde kalite sunar. Biride hyundai'dir.
Son olarak; neye bakarsanız bakın, verin 50 lira autodata alın. Oradan kronik sıkıntılarına falan bakıp tercih edin. Sonra aracınızdan soğuyup 1 ay sonra satışa çıkarmayın.
Dipnot: İlgili fiyat bandında tercih edilecek otomobil markası olduğu ve ülkemizdeki servis şartlarını iyi bildiğim için Hyundai markasından örnek verdim.