Program yazmak vakit kaybı olur, yazılım bilginiz varsa freqtrade kullanarak kendi stratejinizi yapabilirsiniz, hali hazırda olan indikatörlerin formüllerini boş yere baştan yazmanın alemi yok, freqtrade ve benzeri bir çok açık kaynaklı yazılım alt yapıyı sağlıyor. Önemli olan bota başarılı strateji oluşturmak.
freqtrade yi araştıracağım. böyle bir şeyi yapacak kadar yazılım bilgim yok ama okulunu okuyorum. 3.sınıfım ve pythona kafa yoracam. bu iş için arkadaşlarımdan ve çeşitli platformlardan bilgi aldım şu an belli bir planım var. Strateji başarılı, bir bot gibi 10-15 günde spottan, sadece 15 dakikalık grafikte ve 3 4 coinde %108 oranında başarı sağladım(çalıştığımdan dolayı sinyallerİn en az yarısını kaçırdım ve maalesef düşecek korkusuyla indikatörün satış bölgesinden daha önce sattım). daha üst zaman dilimlerinde kar marjları daha çok olabiliyor. 15dakikalıkta ortalama %5 1 saatlikte %7 ve üzeri 4 saatlik grafikte %20 den fazla kar marjı sağlıyor. srm diye bi coinde 15 dk grafikte 10.3ten alış 12.5te alıış sinyali verdi 2 3 gün önce. srm den özellikle volatilitesi yüksek conlerden volatilite bitene kadar %200e kadar hatta daha fazla kar sağlayabiliyor. en çok hisse senetlerinde sağlıklı çalışıyor. tabi backteslerde önce btc ve eth ile bazı hisse senetleriyle yapacam başarılı sonuç alırsam eğer emekli olacam inşallah

. ama aklıma takılan şey alış ve satı sinyalini bota nasıl okutacağım? galiba python öğrendikten sonra bi çaresine bakarım. sonuçta teknolojide her şeyin bi çaresi var millet neler neler yapıyor