Merhaba,
Başlığı veya satıcıyı tam olarak hatırlamadan nasıl bulacağınız konusunda fikrim yok.
Sorunuza gelecek olursak siz veya başkası tüm ticari konuları koruma altına alıyoruz. Ticari konularda ticaret harici baltalama, eleştiri, yorum gibi her türlü satış dışı yorumları siliyoruz. Eğer ürün alıp memnun kalmadıysanız -trade verebilir veya şikayet konusu açabilirsiniz. Eğer sadece soru sormak, düşüncenizi iletmek isterseniz satıcı ile özelden irtibat kurabilirsiniz.
Bu sadece bahsettiğiniz kişi için değil siz de açsanız sizin için de aynı koruma geçerli olacaktır.
Konuyu maalesef hiç hatırlamıyorum başlıkta sadece Adsense ve eğitim kelimelerinin geçdiğinden hatırlıyorum ve birde konu içerisinde faturalı ve garantili beğenilmezse koşulsuz iade gibi şeyler hatırlıyorum adsense ve seo ile ilgili. Üyede kurumsal plus üyelik mevcuttu. Konu içerisinde soru sorma amacım genel olarak herkesin görmesini ve verilen cevabın halka açık olmasını istememdi, hiçbir kötüleme ya da küçücük bir olumsuzluk yoktu. Sitemin yazılımsal yönüyle ilgili bir soru sormuştum sadece. Galiba konuyu bulamayacağım. Teşekkür ederim..