Iraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun şu sanal bir yerden alışveriş yapılıyor hizmet ve para doğrultusunda. Sizi yakın olarak tanımayan, görmemiş biri için güven sorunu olabilir ki makale yazarı arkadaşlar çok böyle sorunlar yaşamıştır. Ayrıca beğendiğinizde daha çok para verebiliyorken beğenmeyince daha az para veriyorsunuz bunun neresinde mantık var ikisinde de aynı emek var sonuçta.
Madem siz başka birine beğendirecek makaleler arıyorsunuz, 100-300 kelime arası 50-100 makale alıp arasından beğendiklerini müşteriniz yayınlayabilir.
Bir yandan haklısınız ama sırf deneme amaçlı yüklü miktarlarda para harcayan birçok kişiyle çalışmıştım. Bence bunun yerine bir üstteki cevabımda da belirttiğim gibi müşteri ne istediğini tam olarak anlatmalı. Bugün saat 16:39'da 1200 kelimelik makale teslim ettim. Yazmaya başladığım saat 15:20. İş hakkında görüşmeye başladığımız saat 12:30. Her iki tarafta siparişin bütün detaylarını anlayana kadar iletişimin kopmaması gerekiyor. Sipariş sonunda yazar yine istenilen özelliklerde yazmadıysa ödeme yapmak bana da biraz saçma geliyor.