okimya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba
Bizimde gezgin bir sayfamız var göbekligezginler diye görünce hemen üye olduk. inşallah başarılı olur bizde desteklemek isteriz. Ama bu işler daha çok facebook üzerinden dönüyor gibi geliyor bana. karavan kamp yerlerine facebooktan sorup bilgiye hemen ulaşanlar var. Buraya da insanlar çekilirse süper olur.
İlginiz için teşekkür ederim. Şimdi biraz seo çalışması yapıyorum siteye kamp arkadaşında 3. sayfaya gelmiş. Sosyal medyalar güzel ama çok kısıtlı imkanlar sunuyorlar. Takip beğeni vs gibi birsürü engel var. Ama insanların birbirini takip edebileceği ve sadece bu konu üzerine olan bir sistem güzel olur diye düşündüm. Mobil uygulamalarıda mevcut biraz iş yoğunluğum var yakında ios ve android uygulamalarıda gelince güzel olacaktır diye düşünüyorum. İnsanların kendine ait sayfa açıp taglerle destekleyip paylaşım yapabilecekleri bir ağ güzel olacaktır diye düşünmekteyim. Örneğin gündem kısmı var 100 kişi misal Marmaris'e kamp yapmaya gidecektir aynı tagi kullanarak gündeme çıkarıp birbirlerine kolay bir şekilde ulaşabilirler gibi.

Birde mesela bir bay/bayan arkadaş bulup kampa gittiniz ve birbirinizi fotoğraf/video ile etiketlediniz. Paylaşıma da güzel bir şeyler eklediniz. Bu kişi/kişiler başka birilerine kamp için yazdıklarında bunları görerek aralarında güveni de kolay bir şekilde sağlayabilirler diye düşünüyorum. Instagram veya facebookta sayfa kasmak güzel ama dediğim gibi sayfalar büyüdükçe bazı insanların saldırısı ile emekler çöp oluyor. Tatil sayfam var güzel etkileşim alırken birkaç kez spam ve doğrulamaya düştü nedensiz. Gönderilerdeki etkileşimler hep azaldı. Sürekli bununla uğraşmak yerine farklı bir ağ oluşturmak daha mantıklı geldi.