SeoProfTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de satın almışsınız, o yüzden almayanların yorumu değerli. Eğer ki zaten siz aldıgınız halde bu satısların böyle ele ayağa düşmesine karşı gelmiyorsanız hatayı kendinizde aramalısınız. Pasif gelir kazandığınızda bu mesajımı sileceğim. Konudaki adam mesajını beğendi diye ekliyorum algı yapmaması adına;

Hocam konu benim almayı almamam değil. Bu konu dışında herhangi bir ticari hizmet içinde böyle bir konu görseydim yine yorumum aynı olurdu. Ben kendime bir şeyler katacağını düşündüğüm her eğitimi bütçem varsa alırım. Ha zaten dediğiniz gibi eğer ben de ticari konu açsam bu açılan konular benim direk rakibim. O nedenle benim zararıma olur. Fakat ben eğer açılan bir konu varsa ve bu konuların açılması yasak değilse, bu platformda açılması serbestse o konulara olumsuz yorum yapılmasının baltalama olduğunu düşünüyorum. Örneğin bence birçok konu daha sizin deyiminizle ele ayağa düşmüş durumda. Gerçek takipçi deyip bot atan konular mı dersiniz, internet kopyala yapıştır yapıp e-book satanlar mı dersiniz var oğlu var. Ben onlara da karşı değilim ama. Neticede burda böyle bir platform konulmuş ki kişiler ticaretini yapsın diye.