Birde iadelerde çok kesinti yapıyor hocam sistem
Günlük kargo sayısı arttıkça eriyor hocam aslında o. Bir de sektörel farkta olabiliyor. 5₺'den 15₺ kadar kâr marjımız. İlla ki ürün alındıkça kaliteli müşteri kitleniz oluşuyor.
çok affedersiniz beni Trendyol geçen aradı marka patentine gerek yok kendiniz açabilirsiniz başka firmaların altına girmesini engelleyebilirsiniz dedi. isterseniz görüşün sistem değişmiş olabilir.
Görüştüm hocam adamlar takır takır satış yapıyorlar. Oradan buradan çalıp daha ucuza satmaya çalışıyorlar ve satıyorlar da. Artık eksi artı önemli değil adamlar için.
Geçen burada konuşuldu Pazaryerlerinde maalesef Büyük satıcı üretici değilseniz küçük esnaf işi değil helede toptancıdan alıp satıyorsan toptancı kendisi orda sana verdiğin fiyata. Üstüne Trendyol hepsi buardananın her olaya kestiği ceza ödenek üstünede cabası geliyor al sana kazanç kazana bilirsen.
Hocam işin garip kısmı üretici firmada biziz.

sadece diğer firmalardan fark olarak biraz daha kaliteli ürün satmaya çalışıyoruz.
bu sorunlardan dolayı benim de yıldızım barışmadı trendyolla m.patent de aldım fakat trendyol için eski isteğim bulunmuyor...
Hocam umudunuz kaybetmeyin. Bizde kendi sitemizden, instagramdan satmaya çalışıyorduk fakat günlük 3 kargo 5 kargo çıkıyordu. Tamam kâr olarak iyi fakat stabil değil. Şuanda 40 kargoya kadar çıkış sağlanıyor. Ortalamasını 10₺ baz alırsak günlük 400₺ kar etmiş oluyoruz. Ayrıca mağazamızda yapıyoruz bu işi ekstra olarak. Güzel bir hesap kitapla emin olun sizde tekrar dönüş yapabilirsiniz. İade konusunda 3200 satışa 140 iademiz bulunuyor bunlar içerisinde kabul etmeyenlerde dahil.
Edit: Marka patentinden sonra yorumlar tamamen kaldırılıyormuş. Müşteri temsilcisiyle görüştüm.