Merhaba,
2.5M Bot takipci için konu açan bir hocamız vardı son fiyat verebileceğini konusunda belirtmişti asla ulaşamadım konusumu silindi bana ulaşmasını rica ediyorum.
2.5M için PM den teklif verebilecek farklı sağlayıcılardan teklif almya hazırım.
Sevgiler.
NOT :
ana saglayici oldugunu ispat edebilecekler yazsın
18 yasindaki aracilikta 9.siradaki smm ci genc kardeslerimiz yazmasinlar, ana saglayici oldugunu ispat etmek zorunlu
o arkadaş banada ulaşsın mümkünse
konu sahibinin izniyle, ana saglayici oldugunu ispat edebilecek varsa, guzel fiyat teklif edilirse 100k 100k, r365, 2m 3m alabiliriz tek hesaba.
16 yasinda, aracilikta 9.siradaki smm ci genc kardeslerimiz yazmasinlar, ana saglayici oldugunu ispat etmek zorunlu
R365 5M Datalı Servisin düşüş oranı ne durumda olur acaba ?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, sistemlerimi birebir bağlanıp incelemeye ne yazık ki müsaade edemem fakat istediğiniz kanıtları iletebilirim. %3-7 düşüşlü, her 15 günde bir eski datalar güncellenerek ve bilgileri erişilememesi amacıyla kalıcı olarak kaldırılan datamdan sizlere hizmet sunabilirim. 1m+ siparişlerin telafilerini kaldırabilmek zordur. Sizlere sunabileceğim telafi süresi 1 yıl olabilir. Muhtemelen 1-2 telafiden sonra hesabınız oturmuş olur. Herkese güvenmenizi önermem. Dilerseniz etiket attığım herkese siparişlerinizde 5₺ den yardımcı olabilirim. +KDV ile ile faturalarınızı da kesebilirim. Referanslarım için trade geçmişimi inceleyebilirsiniz. Profilimdeki whatsapp linkinden ya da PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz 😊