CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlaşılmasın, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Netinternet'i çok severim ve açıkçası başka bir hosting firmasını kullanmak yerine onları kullanmak isterdim ama fiyatlar sanki biraz pahalı gibi? Guzel.net.tr gibi Veridyen gibi sağlam firmalar da var ve bunların hosting paketlerinde sundukları çok ciddi özellik farkları var. Örneğin Veridyen'de 4 CPU, 4GB Ram, 20MB I/O hakkı sunduğu paketi aylık 25 lira. Netinternet'e bakıyorum, %25 CPU ve RAM kullanım hakkını (1GB'a tekabül ediyor sanırsam) 42 liraya satıyorlar aylık. Bunun yanı sıra site trağini de 1000GB ile sınırlıyorlar. Eskiden böyle değildi galiba Netinternet, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Merhaba CivanDemir,

Netinternet'i verimerkezi olarak düşünür iseniz fiyatlandırmasını ucu açık pazarlama politikası yerine tamamen net değerler ile yaptığını anlayabilirsiniz. Yani Unlimited ne kadar kullanırsan kullan mantığı doğal olarak bir verimerkezinde olmayacaktır. Ayrıca verimerkezine bağlı diğer ticari amaçlı faaliyet gösteren yer sağlayıcılarında yararını gütmüş olabilir ki bu durumda yer sağlayıcılar ile özel anlaşmalar yaparak onlarında rekabet edebilmelerinede olanak sağlıyor olabilir. Bu da ister istemez sanki netinternet fiyatları astronomikmiş gibi düşündürebilir.

İyi çalışmalar.