Yanlış anlaşılmasın, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Netinternet'i çok severim ve açıkçası başka bir hosting firmasını kullanmak yerine onları kullanmak isterdim ama fiyatlar sanki biraz pahalı gibi? Guzel.net.tr gibi Veridyen gibi sağlam firmalar da var ve bunların hosting paketlerinde sundukları çok ciddi özellik farkları var. Örneğin Veridyen'de 4 CPU, 4GB Ram, 20MB I/O hakkı sunduğu paketi aylık 25 lira. Netinternet'e bakıyorum, %25 CPU ve RAM kullanım hakkını (1GB'a tekabül ediyor sanırsam) 42 liraya satıyorlar aylık. Bunun yanı sıra site trağini de 1000GB ile sınırlıyorlar. Eskiden böyle değildi galiba Netinternet, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Merhaba,
Öncelikle hosting özelliklerinden başlamak isterim. Tüm hosting paketlerimizin özelliklerini 2 katı ve daha fazlası olacak şekilde arttırdık. Yeni paket özelliklerimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz .Üstelik bu işlem yaparken hiçbir fiyat farkı yansıtmadık. Ne mevcut müşterilerimiz ne de yeni alım yapacak müşterilerimiz paket özellikleri arttığı için ekstra bir fark ödemeyecektir.
https://www.netinternet.com.tr/blog/...i-arttiriliyor
Netinternet veri merkezi çözümleri üzerine hizmet vermekte, bu alana yoğunlaşmış bir firmadır. Çok sayıda ticari amaçlı hosting hizmeti sağlayan kaliteli, büyük firmalar da müşterilerimiz arasında yer alır. Biz fiyat politikalarımızı belirlerken en kaliteli hizmeti sunabilmek adına fiyatlama yapıyoruz fiyat rekabeti üzerine fiyatlama yapmıyoruz. Sunduğumuz servislerle ilgili her zaman şundan emin olabilirsiniz ki Netinternet kalitelidir. Verdiğimiz hizmetin ve desteğin her zaman arkasındayız ve sizler için hep buradayız. Tabi bu yazdığım diğer firmaların kötü olduğu bizim daha iyi olduğumuz anlamını taşımaz, bizim odaklandığımız alan veri merkezi, diğer firmaların odaklandığı alan web hosting tarafıdır.
Sağlıklı günler dileriz.